info@corpsupport.nl   |     (088) 730 34 59
30
MRT
2016

Corp Support, ook voor flexibele detacheringen

comment : Off

PeterSteeds meer corporaties weten Corp Support te vinden voor het onderbrengen van een dossier of dienst. Minder bekend is dat Corp Support ook op korte termijn haar specialisten bij uw organisatie kan laten werken. Zo is medewerker Peter van den Bogaard sinds januari gedetacheerd bij woningcorporatie Woonpartners in Helmond. Een mooi moment om jullie kennis te laten maken met onze detacheringsmogelijkheden én met Peter van den Bogaard.

Peter van den Bogaard werkt al tientallen jaren in de woningcorporatiebranche en heeft verschillende functies bekleed. Sinds 2013 is hij werkzaam bij Corp Support op huuradministratie en huurincasso. Op detacheringsbasis heeft hij vanuit Corp Support bij diverse woningcorporaties gewerkt, waaronder nu bij Woonpartners in Helmond om daar langdurig ziekteverzuim op te vangen.

Snel schakelen
“Vanwege mijn ervaring op het gebied van huurincasso kan ik gemakkelijk schakelen en vind ik snel mijn plek bij een woningcorporatie. Bij Woonpartners hangt een gemoedelijke sfeer en ik voelde mij er direct thuis”, start Peter enthousiast. Hij is bij Woonpartners verantwoordelijk voor veel voorkomende administratieve handelingen rondom huurzaken. Door zijn jarenlange ervaring neemt hij veel kennis met zich mee. “De woningmarkt opereert zeer lokaal en iedere woningcorporatie heeft zijn eigen speerpunten en doelstellingen. Ik doe bij elke corporatie iedere keer kennis op die ik mee kan nemen en vervolgens weer deel. Door mijn flexibiliteit en afwisseling behoud ik een frisse en kritische blik.”

Perfecte match
Wilfred Bekx, teamleider Financiën bij Woonpartners is erg te spreken over de samenwerking met Corp Support en met Peter als tijdelijke aanvulling op het team. “Peter neemt veel ervaring mee en is gepokt en gemazeld in de branche. Hij voert de combinatiefunctie van huuradministratie en huurincasso uit en dat beheerst hij als geen ander. Door zijn jarenlange ervaring in de branche en zijn betrokken en enthousiaste karakter past hij goed bij Woonpartners. Het is een perfecte match.” Op de vraag of Wilfred bij een volgende keer ook voor Corp Support zou kiezen, zegt hij volmondig ja. “Met deze ervaring zou ik zeker voor Corp Support kiezen. Daarnaast biedt Corp Support een hoge mate van kwaliteit voor een concurrerende prijs. Het werkt erg prettig samen met Corp Support”, sluit Wilfred tevreden af.

Detachering zonder venijn in de staart
De achtergrond voor een roep om gedetacheerde medewerker(s) is erg divers. De overeenkomsten zijn echter minder divers. Zo is plaatsing veelal op korte termijn gewenst en is weinig zicht op de gewenste duur en mate van inzet. Oftewel: de inzet heeft een duidelijke kop, maar het einde van de staart is onduidelijk. Daarnaast kan er in de spreekwoordelijke staart veel venijn zitten. De caseload is te groot om direct terug te geven aan bijvoorbeeld de teruggekeerde medeweker of de reguliere afdelingsbezetting. Daarnaast kan het efficiënter en beter zijn als de gedetacheerde dossiereigenaar zijn of haar dossiers nog langer zou beheren. Corp Support staat voor flexibiliteit en dus zijn alle combinaties mogelijk. Van detachering en dossierovername tot outsourcing van een dienst of project.

Corp Support is onder andere werkzaam op de volgende gebieden: huurincasso, sociaal beheer & leefbaarheid, bijzonder beheer en schuldhulpverlening.

About the Author
Paul Lensen | Manager Corp Support en ontwikkelaar & mede initiatiefnemer van Corp Support